Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią
Kroki postępowania
Kaszę jaglaną gotuję w 2/3 szklance wody, dodaję łyżkę oleju.





pstrąg patroszony |
2 sztuki
|
cukinia |
1 sztuka
|
kasza jaglana |
1/3 szklanki
|
pomidorki koktajlowe |
7 sztuk
|
koper świeży |
4 gałązki
|
listki melisy |
1 do smaku
|
sól i pieprz |
1 do smaku
|
masło |
1 łyżka
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
1 do smaku
|
boczek wędzony |
6 plastrów
|
seler naciowy |
1 gałązka
|
olej rzepakowy |
1 do smaku
|
cytryna |
1 sztuka
|
sos |
1 ziołowy do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: