Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 3
koper świeży
masło
czosnek
sok z cytryny 100
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla

Najlepiej dzien wczesniej pstrąga doprawiamy kucharkiem,sokiem z cytryny,oraz przyprawa do ryb.Następnie przyrzadzamy masło czosnkowe:do masła dodajemy starty czosnek.Dodoprawionego pstrąga do środka wkładamy masło czosnkowe i posiekany koperek.Tak oto przygotowanego pstraga zawijamy w folie i kładziemy na grilla:)Życzę smacznego:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia16 22.06.2011 11:10
Zgadzam się z powyższym komentarzem Polecam Smacznego.
Natalia36 22.06.2011 11:06
Świetne danie polecam bo warto;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak