Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg w sosie kaparowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg szt
kapary całe Smak słoiczek
limonka szt
sól do smaku
pieprz do smaku
koperek trochę

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg w sosie kaparowym

pstrąga oprósz solą i pieprzem i skrop sokiem z cytryny.ułóż na rybie gałązki koperku. wstaw na 3 godz do lodówki. piecz na ruszcie z dwóch stron polewając sokiem z kaparów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak