Składniki:
pstrąg | 2 szt |
rydze | 200 gram |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
masło klarowane | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pstrąg | 2 szt |
rydze | 200 gram |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
masło klarowane | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: