Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w migdałach

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 1 kg
płatki migdałowe 15 dag
jajko 1 szt
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w migdałach

Pstrąga podzielić na porcje, skropić sokiem z cytryny oraz oprószyć solą i pieprzem. Jajko roztrzepać widelcem. Każdą porcje ryby obtaczać w jajku, a potem w płatkach migdałowych. Smażyć na oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 10.06.2014 13:17
zapowiada się pysznie
Kejti 09.06.2014 11:42
Super taka rybka :-)
Iwusia 06.06.2014 23:22
smaczny obiadzik
kate.500 03.06.2014 21:08
pyszna rybka
Mniam 02.06.2014 22:05
Robiłam rybkę w migdałach, jest pyszna :)
teresa18 02.06.2014 20:26
Rewelacja na talerzu
Rysia 02.06.2014 20:16
Lubię rybki w migdałach.
kasienka23 02.06.2014 20:04
świetna rybka! pyszne połączenie z migdałami!
Ada-Gaba 02.06.2014 18:16
apetyczna rybka smakowicie podana
Monika-twin 02.06.2014 18:14
Rewelaxcja musi byc.
Lidzia 02.06.2014 18:05
Piękny i na pewno smaczny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak