Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrag w koperku

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pstrąga 400 g
koperek 1 peczek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrag w koperku

Filet posolić i po pieprzymy, posiekać koperek i ułożyć na filecie. Odkładamy do lodówki na 3 godziny. Układamy w parowaru i ustawiamy na 15 min. Podajemy z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 15.06.2014 14:51
Dobra ryba.
w mojej kuchni 15.06.2014 10:12
moje smaki w Twoim daniu..
misia53 14.06.2014 23:44
ciekawe czy z parowara jest smaczniejszy, musisz mnie kiedyś zaprosić
IlonaAlbertos 14.06.2014 21:04
Przepyszne danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak