Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w foli

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony 2 szt
masło 3 łyżki
czosnek 2ząbki
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w foli

Kroki postępowania

1
pstrągi wyczyścić skropić cytryną i posypać solą
Krok 1 - Pstrąg w foli foto
2
masło rozmieszać z rozdrobionym czosnkiem i posmarować w środku pstrąga
Krok 2 - Pstrąg w foli foto
3
posypać pietruszką piec na foli posmarowanej olejem w piekarniku na złoty kolor
Krok 3 - Pstrąg w foli foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 16.04.2013 19:40
Uwielbiam ryby.
Pusia 02.04.2013 20:06
apetyczna rybka
Adam/ZUB3R 01.04.2013 20:37
smaczna ryba
alaaa 16.02.2013 18:44
pstrąg jest pyszny,też robię
ONY_za_kare 14.02.2013 21:39
ale pycha rybka
cooleczka 14.02.2013 11:57
akurat wczoraj piekłam pstrąga na obiad:) ja go jeszcze skrapiam cytryną, dodaję zioła, pycha
smakoszek 13.02.2013 20:50
świetna rybka
Marcinkemp 13.02.2013 17:37
smaczny
babajaga1969 13.02.2013 17:00
musi być smaczny, na pewno nie straci nic ze smaku przygotowany w ten sposób

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak