Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg pieczony z pieczarkami i pomidorem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 150g
pomidor 1
pieczarki 4 sztuki
czosnek 1 ząbek
olej do smażenia
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg pieczony z pieczarkami i pomidorem

Rybe oczyścić i skropić sokiem z cytryny, obsmażyc na oleju. Na folii aluminiowej ulozyc rybę, pokrojone pieczrki, pomidora i ząbki czosnku. piec w temp. 200\'C 20-30 minut. Porcja dla 1 osoby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 08.06.2011 12:27
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak