Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrag pieczony w folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 2 szt
włoszczyzna mrożona 1 op
pietruszka zielona posiekana 2 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz cytrynowy mielony Prymat do smaku
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pstrag pieczony w folii

Umytego pstrąga doprawić solą i pieprzem cytrynowym, nadziać włoszczyzną i posiekaną natką z pietruszki oraz łyżką masła. Zawinąć w folię aluminiową, piec w piekarniku lub na grillu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak