pstrag pieczony w folii

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg bez głowy i wnętrzności

    2 szt
  • włoszczyzna mrożona

    1 op
  • pietruszka zielona posiekana

    2 łyżeczki
  • sól do smaku

  • pieprz cytrynowy

    do smaku
  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytego pstrąga doprawić solą i pieprzem cytrynowym, nadziać włoszczyzną i posiekaną natką z pietruszki oraz łyżką masła. Zawinąć w folię aluminiową, piec w piekarniku lub na grillu

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat