Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na niebiesko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 75 dag
wino czerwone wytrawne 1 szklanka
ocet 1 łyżka
masło 1 łyżka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na niebiesko

Ugotować wywar z włoszczyzny z dodatkiem czerwonego wina, octu, soli, pieprzu. Dodać kawałki pstrąga. Miękką rybę wyciągnąć i posypać wiórkami masła. Można podawać z sosem chrzanowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 21.11.2011 08:59
superrr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak