Pstrąg na kuskusie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrag filet

    1 szt
  • cytryna

  • kuskus

    1 szkl
  • marchewka ugotowana

    2 szt
  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Robimy kaszę dodajemy do niej ugotowaną pokrojoną marchewkę ,posiekany koperek oliwę sól ,pieprz do smaku .Pstrąga gotujemy na parze ,solimy kropimy cytryną . Układamy rybkę na kaszy .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mufinka79 29.04.2012 20:53
co za rarytasy :)
iknbozka 29.01.2012 20:37
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat