Pstrąg grillowany

Pstrąg grillowany

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg patroszony

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • masło

  • sól i pieprz

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pstrąga natrzeć Kucharkiem, odrobiną soli i pieprzem. Do środka włożyć kawałeczki masła i natkę pietruszki. Odstawić na godzinę do lodówki. Rybę zawinąć w folię aluminiową i piec na rozgrzanym ruszcie po kilka minut z każdej strony.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Futka

29.09.2014 12:58
Przepyszna rybka - uwielbiam pstrąga :D

Bernadeta1

15.08.2014 15:11
smaczna rybka

olkaaa

15.08.2014 12:56
bardzo lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat