Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg grillowany

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg patroszony
Kucharek przyprawa uniwersalna
masło
sól i pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg grillowany

Pstrąga natrzeć Kucharkiem, odrobiną soli i pieprzem. Do środka włożyć kawałeczki masła i natkę pietruszki. Odstawić na godzinę do lodówki. Rybę zawinąć w folię aluminiową i piec na rozgrzanym ruszcie po kilka minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 29.09.2014 12:58
Przepyszna rybka - uwielbiam pstrąga :D
Bernadeta1 15.08.2014 15:11
smaczna rybka
olkaaa 15.08.2014 12:56
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak