Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
cytryna 1 szt
marynata do ryb
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
masło
mleko
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg

Pstrąga myjemy, oczyszczamy z łusek , następnie wypatroszyć, odciac glowe i ogon, przyprawiamy go marynatą do ryb, Kucharkiem, oraz pieprzem , mocno skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na ok 1 godzinę, następnie panierujemy rybkę, w mące następnie w mleku, i bułce tartej. na patelni roztopić masło, smażyć pstrąga z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 22.11.2012 17:56
Moja ulubiona rybka
Motorek 06.11.2012 15:32
smaczna rybka
Seba 17.09.2012 20:51
Bardzo lubię
jasiek 06.08.2012 11:26
świetna rybka
Wafelek2601 06.08.2012 10:13
Pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak