Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z wędzonoej makreli i marynowanych pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1/2 słoika
makrela wędzona 1 szt
ryż brązowy 1 szkl
oliwa
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z wędzonoej makreli i marynowanych pieczarek

Ryż gotujemy w oslonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Makrele obieramy z skóry wyciągamy ości.Rybke rozdrabniamy i dodajemy do ryżu. Pieczarki kroimy drobno i dodajemy do ryby i ryżu .Mieszamy doprawiając pieprzem sola i oliwą .Podajemy ozdobione pieczarka i kawałkiem makreli .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 01.01.2012 15:49
świetny przepis
Gabriela7 30.12.2011 06:39
super
iwa643 29.12.2011 06:39
Talerz ozdabiamy ketchupem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak