Przystawka z śledziem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sledzik

    2 szt
  • pieczywo chrupkie

  • musztarda francuska

  • rukola

  • koperek

  • sok z limonki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do zrobienia kanapeczek używamy pieczywa chrupkiego. Śledzia dobrze odsączamy z zalewy i kroimy w długie paski . Układamy na pieczywie. Obok kładziemy kawałek sałaty . Polewamy musztarda francuska ,kropimy sokiem z limonki .Ozdabiamy koperkiem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bartek8585 10.05.2012 10:08
ze wszystkich słodyczy...najbardziej lubię śledzie:)
czekoladka_m 21.02.2012 14:04
bardzo fajne:):)
czekoladka_m 21.02.2012 14:04
bardzo fajne:):)
iwa643 21.02.2012 05:51
niskokaloryczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat