Przystawka z pasztetu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasztet

    120 gr
  • sałata lodowa

    2 liście
  • Szczypiorek cienki

    do smaku
  • grissini

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotowy pasztet (najlepiej swojski, w tym przepisie mojej Mamy) układamy na liściach sałaty lodowej, koniecznie na wierzch musztardę. Jako przystawka doskonały z paluszkami grissini, lub ewentualnie krakersami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Rafał10 06.01.2013 11:32
fajna taka przystaweczka :)
Kate131 30.12.2012 09:12
świetna
Ania67 21.08.2012 18:11
świetna
angelika14 08.07.2012 20:38
piękne zdjęcie, aż chce się zjeść
Megi 29.06.2012 14:53
Wspaniała kompozycja na talerzu:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat