Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z pasztetu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pasztet 120 gr
sałata lodowa 2 liście
Szczypiorek cienki do smaku
grissini 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z pasztetu

Gotowy pasztet (najlepiej swojski, w tym przepisie mojej Mamy) układamy na liściach sałaty lodowej, koniecznie na wierzch musztardę. Jako przystawka doskonały z paluszkami grissini, lub ewentualnie krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 06.01.2013 11:32
fajna taka przystaweczka :)
Kate131 30.12.2012 09:12
świetna
Ania67 21.08.2012 18:11
świetna
angelika14 08.07.2012 20:38
piękne zdjęcie, aż chce się zjeść
Megi 29.06.2012 14:53
Wspaniała kompozycja na talerzu:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak