Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 3 szt
natka pietruszki do smaku
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z jajek

Jajka gotujemy na twardo. Kiedy będą zimne kroimy w zdłuż i wyjmujemy żółtka. Zółtka rozdrabniamy widelcem dodajemy posiekaną natkę pietruszki i łyżeczkę majonezu , wszystko mieszamy na jednolitą masę. Następnie faszerujemy białka powstała masą jajeczną. W kubku łaczymy 2 łyżki majonezu z 1 łyżka musztardy. Polewamy jajka i ozdabiamy np liściem sałaty .
SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 06.06.2013 22:53
lubię takie przystawki
Iwusia 09.01.2013 23:21
szybko i smacznie
Ewelina47 23.12.2012 21:07
pyszności
mela25 20.11.2012 09:42
bardzo smaczne
Adamorek 28.09.2012 13:51
lubię to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak