Przystawka z gotowanym mięsem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    1 szt
  • cukinia

    1/4 szt
  • biodrówka

    1 szt
  • feta

    1/4 szt
  • natka pietruszki

  • oliwa

  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biodrówke gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka . Wywar możemy wykorzystać do zrobienia zupy.Ugotowane mięso kroimy na kawałki .
Pomidora kroimy w plasterki .Cukinie także kroimy w plasterki ,układamy na talerzu .Fetę kroimy w kostkę .Na pomidory na środek układamy mięsko ,na pomidora kostki fety .Oliwę solimy i kropimy przestawkę .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iwa643 14.09.2011 07:12
Ozdabiamy natką pietruszki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat