Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z gór

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 1 szt
Sól ziołowa jodowana Prymat
sok z cytryny
masło
natka pietruszki
oscypek 1 warkocz

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z gór

Filet z pstrąga solimy solą ziołową .smażymy na maśle .Oscypka kroimy w plasterki . Na filecie pstrąga układamy kawałki oscypka ,kropimy cytryna .Ozdabiamy natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 26.04.2012 17:33
mniaam
czekoladka_m 06.09.2011 14:34
Pięknie wygląda
Gabriela7 06.09.2011 08:23
pycha
Małgorzata113 06.09.2011 08:04
świetny przepis
iwa643 06.09.2011 07:34
Można doprawic pieprzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak