Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
sałata kodowa
4 liście -
rzodkiewka
6 szt -
papryka czerwona
1 szt -
kurczak wędzony
200 g -
pomidor
1 szt -
feta
100 g -
oliwki zielone
20 szt -
cebula czerwona
1 szt -
sok z cytryny
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Przystawka Wielkanocna
2. Rzodkiewki w plasterki.
3. Paski papryki.
4. Kurczak wędzony.
5. Pomidor w kostkę.
6. Feta w kostkę.
7. Oliwki zielone.
8. Cebula czerwona w kółeczka.
9. Całość skrapiamy odrobina soku z cytryny.
Komentarze (1)