Przystawka Wielkanocna

Przystawka Wielkanocna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata kodowa

    4 liście
  • rzodkiewka

    6 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • kurczak wędzony

    200 g
  • pomidor

    1 szt
  • feta

    100 g
  • oliwki zielone

    20 szt
  • cebula czerwona

    1 szt
  • sok z cytryny

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Przystawka Wielkanocna

1. Rozkładamy liść sałaty lodowej.
2. Rzodkiewki w plasterki.
3. Paski papryki.
4. Kurczak wędzony.
5. Pomidor w kostkę.
6. Feta w kostkę.
7. Oliwki zielone.
8. Cebula czerwona w kółeczka.
9. Całość skrapiamy odrobina soku z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Babciagramolka 20.04.2011 12:15
Smakowicie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat