Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 1,5 ?y?eczki
szynka w?dzona 10 dag
ser fromage
Pieprz biały mielony Prymat
bulion 1 kostka
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka na zimno

Ser fromage mieszamy z paryk? s?odka w proszku i doprawiamy pieprzem.Mieszamy .Serkiem smarujemy plasterki szynki w?dzonej mocno zwijamy i kroimy w grubsze plastry . ?elatyn? rozrabiamy w bulionie . W miseczce uk??damy roladki i zalewamy ?elatyna z bulionem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 31.01.2012 07:23
o, iekawy ten galarcik :)
iwa643 31.01.2012 06:42
Podajemy z octem jab?kowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak