Przepis i sposób przygotowania na: Przykryte polędwiczki
Kroki postępowania
Wkładamy mięso i pozostawiamy w takiej marynacie ok 1 godzinę.
i przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Podajemy z ulubionymi dodatkami
Smacznego
polędwiczki wieprzowe | 80 dkg |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
sos sojowy | 2 łyżki |
miód | 1/5 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
szałwia | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
musztarda | 1 łyżka |
olej | 1/2 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
masło | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
cebula | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: