Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekąski z szynki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 10 plasterków
ser żółty 10 plasterków
serek topiony 2 opakowania
papryka konserwowa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: przekąski z szynki

Paprykę odsączamy i kroimy w cienkie paski.Na plasterku szynki rozsmarowujemy serek topiony(grubość wedle uznania).Następnie kładziemy plasterek sera żółtego i ponownie serek topiony.Na końcu brzegu naszego "przekładanca" kładziemy pasek papryki.Zwijamy w małą roladkę,kroimy ukośnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 26.12.2012 23:02
ja lubię takie przekąski
PIOTR11 12.11.2012 15:28
fajne do piwka lub kielicha,super
emeslive 03.11.2012 21:44
Całkiem apetycznie wyglądają, lubię takie przekąski.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak