Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z ciasta francuskiego i oliwek

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki 50 szt
ciasto francuskie 1 op
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z ciasta francuskiego i oliwek

Oliwki odsączyć z zalewy, ciasto francuskie pokroić na paski o długości oliwek. Na środku paska położyć oliwkę i opleść ją ciastem, następnie położyć kolejną i znowu owinąć ją ciastem. Następnie całość nadziać na wykałaczkę i posypać odrobiną pieprzu. Piec 15 - 20 minut w temperaturze 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.01.2017 17:30
fajna przekąska
aga3103 13.01.2017 15:08
Rewelacyjny pomysł na szybką przekąskę :)
Patrycja33 13.01.2017 10:16
wyglada cudownie :)
ada.la 12.01.2017 22:22
przekąska z pomysłem
Mama niejadka 12.01.2017 21:36
Super wygląda
wwwiolka 12.01.2017 19:44
Bardzo fajny przepis.
halina17 12.01.2017 19:19
Ładnie wygląda przekąska :)
benka 12.01.2017 19:14
Pomysłowe i efektowne.
Kuchenka 12.01.2017 18:30
proste i pomysłowe :)
Ania321 12.01.2017 18:00
bardzo pomysłowa przekąska :)
molanka 12.01.2017 17:49
fajny pomysł
Babeczka35 12.01.2017 15:38
Super przekąska.
mirosława4 12.01.2017 14:02
wyśmienita !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak