przekąska wątróbkowa z krulika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z królika

  • cebula biała

  • tłuszcz do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na oleju smażymy posiekaną w piórka cebulkę, gdy się zarumieni dodajemy pokrojoną w paski wątróbkę z królika. Gdy się podsmaży doprawiamy do smaku i jemy do syta:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat