Przekąska twarogowo-łososiowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    200 g
  • ser biały

    150 g
  • śmietana

    3 łyżki
  • szczypiorek

    wg uznania
  • Sól ziołowa- MŁYNEK

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser biały wymieszać z pokrojonym na drobno szczypiorkiem, doprawić solą. Trochę szczypiorku zostawić na przybrania. Na plastry łososia nakładać równomiernie ser, zwinąć i zawiązać szczypiorkiem. Gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adamorek 16.07.2014 17:22
konkretny smak
Pani Domu 16.07.2014 16:48
smaczna przekąska

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat