Składniki:
papryka czerwona | 1 sztuka |
mięso mielone | 70 dag |
ser pleśniowy | 1/2 kostki |
kukurydza | 1/2 puszki |
pieczarki | 30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
ciasto francuskie | sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
mięso mielone | 70 dag |
ser pleśniowy | 1/2 kostki |
kukurydza | 1/2 puszki |
pieczarki | 30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
ciasto francuskie | sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: