Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przecier szczawiowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczaw 1 kg
sól 2 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier szczawiowy

Szczaw przebrać, opłukać, osączyć z wody, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i pasteryzować około 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 19.06.2013 18:52
taki domowy jest najsmaczniejszy
matesko 03.08.2012 10:11
lepszy jak ten sklepny
okrysia 29.07.2012 17:48
smaczne, tez robie tak szczaw, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak