przecier pomidorowy na zime

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory bez skóry

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory bez skóry gotujemy w garnku, gdy nam sie rozgotuja calkowicie to wkladamy je do sloikow. Sloiki gotujemy jeszcze w garnku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
edyta44 15.08.2011 12:00
dobre
Joanna108 06.12.2010 08:05
Proste i smaczne. Ja robię takie pomidorki z dodatkiem ziół i wychodzi taka włoska baza do zup lub makaronów.
Smakosz6 13.10.2010 11:06
super
aginaa 25.09.2010 19:15
super do pomidorowki i spaghetti

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat