PRZECIER PAPRYKOWY

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    2 główki
  • cukier

    1/2 szkl
  • sól

    3 łyżki
  • Liść laurowy suszony Prymat

    2
  • olej

    1/2 szkl
  • ocet

    1/2 szkl
  • przecier pomidorowy

    600 g
  • papryka czerwona

    3 kg
  • papryka

    25 (chili)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmielić paprykę w maszynce o dużych oczkach, następnie dodać resztę. Gotować 15 min. Gorące nakładać do słoików, zakręcić i postawić do góry dnem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat