Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Próweczki zapiekane w cieście francuskim

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cisto francuskie 1
parówki
ogórek kiszony
ser żółty
pieczarki 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Próweczki zapiekane w cieście francuskim

Pieczarki podsmażyć na patelni z nie wielką ilością oleju , doprawić sołą, pieprzem oraz wegetą.
Paróweczki obrać z osłonki ułożyć na ciscie dodać pieczarki, pokrojonego ogórka oraz troszkę startego żółtego sera Ciasco zwinać w rulonik razem z nadzieniem tak aby wszystko schowac. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 *C na złoty kolor Podawać z ketchupem badź sosem czosnkowym, albo czerwonym barszczykiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 29.07.2013 22:44
fajny pomysł
fotoviderek 24.01.2013 12:27
Wszystko w cieście francuskim smakuje lepiej niż samo:) Pycha:)
Adrian3 23.01.2013 12:55
super
gosia56 23.01.2013 11:54
napewno pycha
Andrzej8 23.01.2013 11:15
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak