Przepis i sposób przygotowania na: Prosta tarta z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
Pozostałe ciasto francuskie pociąć w paski i ułożyć na wierzchu tworząc kratkę.
Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza przez około 30 minut.
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
pomidory w puszce | 1 puszka |
polędwica sopocka | 100 gramów |
kukurydza w puszce | 4 łyżki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
jajko | 3 sztuki |
śmietana 30% | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mozzarella | 120 gramów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: