Składniki:
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cebula | 2 duże |
masło klarowane | do smażenia |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cebula | 2 duże |
masło klarowane | do smażenia |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: