Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Prosta pasta z tuńczyka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 150 Gram
ogórki konserwowe 100 Gram
cebula czerwona 0,5 Sztuki
majonez 1 Łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat Do Smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Prosta pasta z tuńczyka

Cebulę i ogórki siekamy na drobna kostke. Tunczyka odsaczamy z zalewy. Wyjmujemy go z puszki i rozdrabniamy widelcem. Do tunczyka dodajemy cebule oraz ogorki i majonez. Calosc dokladnie mieszamy. Doprawiamy do smaku. Serwujemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 27.04.2017 20:36
bardzo dobra
Diana Rusiłowicz 12.04.2017 00:32
Pyszna propozycja.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak