Przepis i sposób przygotowania na: prodiż-pyszne ciasto z resztek po soku wyciskanym i z kremem mascarpone...
Kroki postępowania
ciasto jest aromatyczne, wilgotne, krem nie za słodki, smakuje wyśmienicie i szybko się zjada .........SMACZNEGO!!!
marchew | 4 średnie |
jabłka | 3 sztuki |
banan | 4 sztuki |
mandarynki | 6 sztuk |
jajko | 5 sztuk "L" |
cukier | 3/4 szklanki |
margaryna | 15 dag |
aromat migdałowy | 2 krople |
mąka tortowa | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczki |
kefir | 1/2 szklanki |
aronia | 250 ml/dżem |
śmietana 30% | 330 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
serek mascarpone | 250 ml |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
kolorowa posypka | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: