Przepis i sposób przygotowania na: Princessa
białka ubijamy na sztywno, dodajemy cukier i żółtka, dalej lekko ubijamy, dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem, mieszamy. Wylewamy na tortownicę i pieczemy ok. 30 minut w temp. 160 stopni. Po upieczeniu przekrawamy na połowę.
Jabłka wrzucić na gotującym się syrop ( 0,5 szklanki wody i 0,5 szklanki cukru) chwile gotować aby jabłka się nie rozgotowały. Galaretki agrestowe rozpuścić w 2 szklankach wody i tym zalać odcedzone z syropu jabłka. Krzepnącymi jabłkami z galaretka przełożyć biszkopty.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i Śnieżkami, do tego dodać roztopioną biała czekoladę w mleku. Zetrzeć na tarce Princessy kokosowe i wyłożyć na placek i posypać kokosem.