Składniki:
schab | 500 g |
pieczarki | 250 g |
papryka czerwona | 3 sztuki |
marchew | 3 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
bulion wołowy | 0,5 litra |
słodka papryka do smaku | |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
smalec | (do smażenia) |
schab | 500 g |
pieczarki | 250 g |
papryka czerwona | 3 sztuki |
marchew | 3 sztuki |
cebula | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
bulion wołowy | 0,5 litra |
słodka papryka do smaku | |
pieprz do smaku | |
sól do smaku | |
smalec | (do smażenia) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: