Składniki:
prawdziwki | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
pepperoni | 1 sztuka/żółta |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
wywar grzybowy | 1 szklanka |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżeczki |
śmietana 12% | 200 ml |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
prawdziwki | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
pepperoni | 1 sztuka/żółta |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
wywar grzybowy | 1 szklanka |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżeczki |
śmietana 12% | 200 ml |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: