Pożywny krupnik

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krupnik

    1
  • papryka czerwona

    pół
  • masło

    2 łyżki
  • parówki

    2
  • jajko ugotowane na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryki kroimy w drobna kostkę ,podsmażamy na maśle.Zupę przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.Paprykę łączymy ze zupą .Gotujemy 10 minut .Jajka i parówki kroimy w kostkę .Przed podaniem dodajemy do zupy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 24.10.2013 17:05
moja ulubiona zupa
barbara11561 01.07.2012 11:12
na pewno smaczna:)
Elżbieta17 18.06.2012 14:38
lubię krupnik:)
ben-ka 29.11.2011 09:32
Z papryką to i ja jeszcze nie gotowałam.
Marzena34 18.03.2011 10:19
orginalny
Teresa19 06.02.2011 09:53
Z papryką jeszcze nie gotowałam,Czas wypróbować.
SmacznaPyza 18.10.2010 09:57
wolę jednak wrzucić trochę włoszczyzny i 2-3 garści kaszy...
IlonaAlbertos 11.09.2010 22:35
Smaczny.
Iwusia 11.09.2010 15:08
dawno nie jadłam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat