Potrawka z pieczonej cielenciny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczona cielencina

    1 kg
  • masło

    5 dkg
  • cytryna

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zrumienić łyżkę bułki tartej na masełku, włożyć sos do pieczeni, wycisnąć pół cytryny, rozprowadzić rosołem, wrzucić kilka ząbków czosnku, włożyć pozostałą pokrojoną pieczeń.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 29.04.2011 16:25
smaczna ta potrawka
Barbara55 28.03.2011 15:56
potrawka super
rakow2 20.12.2010 14:11
smaczne
Renia 13.05.2010 12:47
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat