Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory z sosem beszamel

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 8 szt
sos beszamelowy 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Pory z sosem beszamel

Pory oczyścić, odciąć korzenie i zieloną część i dokładnie wypłukać. Gotować w osolonej przez około 10 minut. Ugotowane i osączone z wody ułożyc w naczyniu żaroodpornym i zalać sosem beszamelowym. Posypać tarta bułką i wiórkami masła. Zapiekać w pikarniku do zrumienienia bułki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 03.06.2013 09:50
na pewno dobre
okrysia 04.11.2012 11:05
Smaczne to!
matesko 30.10.2012 08:38
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak