Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Porosołowa pasta z kurczaka.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 4 duże sztuki
koperek 2 łyżki
majonez 2-3 łyżki
sól do smaku
pałki z kurczaka 3 ugotowane

Przepis i sposób przygotowania na: Porosołowa pasta z kurczaka.

Kroki postępowania

1
Mięso obrałam z kości i chrząstek,rozdrobniłam na kawałki,po czym zmiksowałam je blenderem.
Krok 1 - Porosołowa pasta z kurczaka. foto
2
Rzodkiewki drobno pokroiłam.Koperek posiekałam.
Krok 2 - Porosołowa pasta z kurczaka. foto
3
Całość wymieszałam z majonezem i doprawiłam solą i świeżo zmielonym pieprzem zielonym.
Krok 3 - Porosołowa pasta z kurczaka. foto
4
Smarowałam gotową pastą kanapki i podawałam z papryką i ogórkiem konserwowym.
Krok 4 - Porosołowa pasta z kurczaka. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 28.03.2017 12:03
Super wykorzystane wszystko co zostaje i jeszcze na pewno smakowite.
Alex_M 15.03.2016 16:14
lubię gdy nic się nie marnuje :)
Edith85 16.11.2013 11:59
Super przepis, nic się nie marnuje :)
bhb8 16.11.2013 09:13
Ciekawa jestem jak smakuje :)
adelajda 16.11.2013 08:26
Pomysł super na wykorzystanie mięska z rosołu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak