Poncz z malin

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maliny

    60 dag
  • białego półwytrawnego wina

    szklanka
  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Maliny dokładnie umyć. W garnku zagotować 2 litry wody, po czym wrzucić maliny, dosłodzić do smaku, zagotować i ostudzić. Dodać wino, wymieszać i przelać do kieliszków.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Fiffi 12.07.2012 22:56
może być smaczne
marchewka 23.10.2011 23:59
ciekawe
eli82 09.10.2011 12:47
fajne
rafalanka 11.09.2011 10:24
fajne
IZABELA29 19.05.2011 15:48
malinki najsmaczniejsze prosto z krzaczka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat