Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz rumowy do nasączania biszkoptów

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 szkl.
cukier 1 łyżka
rum 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz rumowy do nasączania biszkoptów

Wodę zagotować z cukrem i ostudzić, Dodać 3 łyżki rumu, wymieszać. Doskonały do nasączania biszkoptów do tortu. W przypadku braku rumu, można go zastąpić olejkiem rumowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EWI 05.03.2013 08:34
mniam pyszne
dorotka0000025 15.02.2011 10:59
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak