Przepis i sposób przygotowania na: Pomieszanie z poplątaniem, czyli ni to sernik ni szarlotka :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
masło | 1/2 kostki |
żółtko jajek | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 800 g |
cukier drobny | 3 łyżki |
masło lub margaryna | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1/3 łyżeczki |
serek waniliowy | 750 g |
śmietana 12% | 200 ml |
masło | 50 g |
cukier drobny | 1 szklanka |
jaja | 3 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier wanilinowy | 1/2 łyżeczki |
cynamon Prymat | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: