Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory z fasolką szparagową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1/2 kg
żółta fasolka szparagowa 30 dkg
masło 1 łyżka
olej do smażenia
kilka gałązek szczypiorku
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory z fasolką szparagową

Pomidory pokroić w dość grube plasterki. Fasolkę oczyścić i ugotować w osolonej wodzie. Po ugotowaniu przesmażyć je krótko na maśle, oprószyć solą i pieprzem. W tym samym czasie, na drugiej patelni, przesmażyć plasterki pomidorów. Wiązki fasolki związać sparzonymi we wrzątku wąsami szczypiorku. Podawać z pomidorami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 18.01.2011 00:07
pyszne ;)))))))))
RenataZ-et 30.09.2010 20:54
Pyszna kolacyjka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak