Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory w sosie rosyjskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

małe pomidory 500 g
olej 100 ml
koncentrat pomidorowy 1 łyzka
keczap 50 ml
miód 2 łyzki
cebula biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory w sosie rosyjskim

Pomidory małe jednakowej wielkosci sparzyc wrzatkiem i obrac ze skorki. Cebule drobno posiekac .Miód rozetrzec ze sola pieprzem i estragonem.Dodac oliwe , keczup, koncentrat pomidorowy, i cebule.Ułozone w salaterce pomidory zalac sosem i wstawic do lodówki na kilka godz.Podawac schłodzone

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak