Pomidory w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    40 g
  • pomidory

    200 g
  • cebula

    35 g
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, opłukać pokroić w kosteczkę. Pomidory pokroić w plasterki lub mniejsze kawałki. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem, polać surówkę, wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
novita23 26.07.2011 08:25
mniaaam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat