Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory w panierce

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 4 szt.
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory w panierce

Wykonanie:
Pomidory opłukać, pokroić w grube plastry i oprószyć solą i pieprzem. Obtaczać w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

as28 07.11.2014 21:23
fajna przekąska
Aleksandra/Olcia 07.11.2014 21:13
a to ciekawe
Rysia 07.11.2014 20:56
Lubię takie i często robię.
wioleczka83 07.11.2014 20:51
rewelacyjny pomysł na przekąskę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak