Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory nadziewane tuńczykiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory duże 3 sztuki
cebula 1 sztuka
majonez 5 łyżek
tuńczyk kawałki w oleju 1 sztuka
ryż 10 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory nadziewane tuńczykiem

Pomidory przeciąć na pół, wydrążyć z nich miąższ. Wymieszać ryż z rozdrobnionym tuńczykiem, pokrojonym w kostkę miąższem, posiekaną cebulą, majonezem, przyprawić solą i pieprzem. Napełnić połówki farszem. Dowolnie udekorować. Schłodzić ok. 3 godz.


Zapraszam na mojego bloga smakujmy.pl

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kejti 17.09.2014 08:43
Coś pysznego dla mnie,uwielbiam :-)
Mniam 24.05.2013 15:04
Myślę, że świetnie smakują.
Konczi 24.05.2013 12:44
smacznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak